WERKEN BIJ CHANGE

Zoek jij een uitdagende baan? Bekijk dan hier onze vacatures.

Welcome in the world of Change!

 

Opleiden, trainen en begeleiden staan hoog in het vaandel bij de salons van Change. Onze klanten hebben hoge verwachtingen en wij stellen hoge verwachtingen aan ons personeel. Door ons personeel veelvuldig te triggeren, te begeleiden en op te leiden leggen wij de lat hoog om op deze manier het beste uit zichzelf te halen. Zo trainen wij ons personeel iedere maandagavond en gaan onze hairstylisten en beauty experts regelmatig naar naar onze merken om trainingen & noviteiten te volgen.

 

Vacature

 

Schoonheidsspecialiste/nagelstyliste | 24 uur per week | salon Panningen

 

Voor onze salon in Panningen zoeken wij een #beautylover met affiniteit voor gelcolor, wenkbrauwen, lash lift, henna brow enz. Minimaal 3 dagen per week (24 uur). Wij zouden het prettig vinden als jij op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar bent. Heb je ervaring als pedicure of heb je affiniteit met huidbetering en/of ben je acne specialisatie dan is dit een pre!

 

In onze salon werken wij onder andere met de producten van OPI, BABOR en ABSOLUTION.

 

Stuur je motivatie en cv naar panningen@changeyourself.nl t.a.v. Marly Heijmans.


Acquisitie op basis van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld. Ingezonden persoongegevens worden maximaal 1 jaar bewaard in onze centrale administratie.