Werken bij Change

Zoek jij een uitdagende baan in de kapperswereld? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Welcome in the world of Change!

 

Opleiden, trainen en begeleiden staan hoog in het vaandel bij de salons van Change. Onze klanten hebben hoge verwachtingen en wij stellen hoge verwachtingen aan ons personeel. Door ons personeel veelvuldig te triggeren, te begeleiden en op te leiden leggen wij de lat hoog om op deze manier het beste uit zichzelf te halen. Zo trainen wij ons personeel iedere maandagavond en gaan onze hairstylisten regelmatig naar de WELLA STUDIOS in Rotterdam om trainingen te volgen van diverse Wella Professionals.

 

Vacature

 

Junior hairstylist(e) | Change Venlo
Voor onze salon in Venlo zoeken wij per direct een energieke junior hairstylist(e) voor 24-32 uur per week (BOL/BBL ook welkom). Wil jij jouw technieken verbeteren en wil je leren en werken met awardwinning hairdressers? Stuur dan jouw motivatie en cv naar venlo@changeyourself.nl.

 

 

CCC | Change Crash Course
Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? Wij bieden jou de CCC, oftewel de Change Crash Course. Tijdens deze 100 dagen gaan wij samen van "nop naar top"! Het wordt een uitdagende ontdekkingsreis om te bekijken en ervaren of jij de skills in huis hebt om een haairstylist op niveau te zijn.
Stuur je cv en motivatie naar venlo@changeyourself.nl

 


Acquisitie op basis van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld. Ingezonden persoongegevens worden maximaal 1 jaar bewaard in onze centrale administratie. Voor vragen of opmerkingen gelieve een mail te sturen naar office@changeyourself.nl.