Ronald Verlinden kapper Venlo Finalist Wella TrendVision

Ronald Verlinden, kapper Venlo, Finalist Wella TrendVision

 

Op zondag 3 november was dan eindelijk de grote finale awardshow van WELLA TrendVision. Tijdens deze wedstrijd tonen alle toonaangevende kappers van Nederland hun creaties in de categorien Color Vision, Creative Vision, SEB MAN mens look en Sebastian Editorial look. Ronald Verlinden, eigenaar en kapper van kapsalon Change Venlo, had zich weten te plaatsen als finalist in de categorie Creative Vision.

 

Ronald Verlinden is al vele jaren actief in het kappersvak en heeft zijn focus de laatste jaren voornamelijk gelegd op het opleiden van het personeel. Opleiden, trainen en begeleiden staan hoog in het vaandel bij de salons van Change. Onze klanten hebben hoge verwachtingen en wij stellen hoge verwachtingen aan ons personeel. Door ons personeel veelvuldig te triggeren, te begeleiden en op te leiden leggen wij de lat hoog om op deze manier het beste uit zichzelf te halen.

 

In 2002 werd Ronald nog samen met 3 collega’s uit het vak wereldkampioen tijdens het HairWorld event in Las Vegas. Nu ruim 17 jaar later stond Ronald weer op het podium en heeft hij gestreden voor een award. Het idee van Ronald om een 80’s look #rockchick #davidbowiestyle nieuw leven in te blazen is naar onze mening heel goed gelukt! De kleur is intens en de lijnen in het kapsel zijn scherp net zoals die heerlijke jaren tachtig, maar dan helemaal van nu. Deze look zal naar onze mening ook volgend jaar terug te zien zijn in alle bladen en op straat, want Ronald en zijn team zetten meteen een nieuwe TREND op de kaart.

 

Helaas is Ronald niet in de prijzen gevallen, maar wij zijn trots op het eindresultaat wat getuigd van een staaltje vakmanschap en teamwork.  Achter de schermen zijn onze inzendingen voor bijvoorbeeld TrendVision of de Coiffure Award altijd een team effort! We overleggen met collega’s, delen onze ervaringen en bekijken de nieuwe trends. Tevens verzorgen Jos (kapsalon Pannigen), Kim (kapsalon Venray) en Ronald iedere maandagavond interne opleidingen vanuit salon Panningen. Dit zijn trainingen op alle vlakken. Techniek, Styling & productkennis.

 

Laten wij ook niet onze beauty afdeling vergeten, want salon Panningen is bijvoorbeeld een tijd geleden bekroond met het EXCELLENCE keurmerk van BABOR. Onze beauty experts bezoeken regelmatig beurzen en workshops van de merken om ook op de hoogte te blijven van alle trends. Marly verzorgd ook regelmatig trainingen voor haar collega’s om kennis te delen en om kennis over te dragen.

 

Dus... WE ARE CHANGE! We would love to meet you.

U bent van harte welkom

Afspraak maken