SEB MAN

Ontdek de nieuwe stylings- & verzorgingslijn EXCLUSIEF voor heren bij Change.

NIEUW BIJ CHANGE!

 

SEB MAN by Sebastian Professional introduceert een nieuw assortiment met haircare-, styling- en groomingproducten, voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen. Zodat mannen altijd zichzelf kunnen zijn, ongecompliceerd en onbezorgd.


THE GENT | AFTER-SHAVE BALM

Hydraterende en verzachtende aftershave balm. Voor een gehydrateerde huid na een gladde scheerbeurt. Een hydraterende lotion die de geïrriteerde huid na het scheren direct verlichting biedt. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE GROOM | HAIR AND BEARD OIL

Grooming oil voor een glad, gedefinieerd en glanzend resultaat. Onze exclusieve mix bevat druivenpitten-, jojoba-, amandel- en arganolie voor definitie en glans.

 

THE FIXER | HIGH HOLD HAIRSPRAY

Herwerkbare hairspray met sterke hold. Tot wel 24 uur bescherming tegen vocht. Ideale fixatie voor elke stijl. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE SMOOTHER | RINSE-OUT CONDITIONER

Conditioner. Hydrateert het haar en maakt het handelbaar. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE PROTECTOR | SHAVING CREAM

Verzacht baardharen voor een glad en zacht scheerresultaat. Helpt de huid beschermen tegen wondjes en sneetjes. Voor alle huidtypes. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE PLAYER | MEDIUM HOLD GEL

Geeft controle. Gemakkelijk door het haar te verdelen. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE HERO | RE-WORKABLE GEL

Veelzijdige liquid gel, herwerkbaar de hele dag door. Zorgt voor een gladde finish, sterke hold en glans. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE DANDY | LIGHT HOLD POMADE

Voor een glanzende, gepolijste finish. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE SCULPTOR | MATTE CLAY

Minerale klei met een matte finish. Langdurige hold en textuur. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE MULTI-TASKER | 3 IN 1 HAIR BEARD AND BODY WASH

Deze multi-tasking wash is voor het reinigen van haar, baard en lichaam. Geschikt voor alle haartypes. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE PURIST | ANTI-DANDRUFF / PURIFYING SHAMPOO

Reinigt en verfrist het haar en de hoofdhuid. Reinigt en zuivert het haar zorgvuldig met huidvriendelijke pH.

 

THE COOLER | REFRESHING TONIC

Leave-in tonic stimuleert de hoofdhuid en zorgt voor een verkoelend effect. Het haar krijgt definitie en voelt dikker aan. Ideaal om het haar voor te bereiden op het stylen. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 


Meer informatie vind je natuurlijk in een van onze salons.

 

Op alle verzorgings- en stylingsproducten in onze kapsalons geldt : 1 product ALTIJD 10% korting of profiteer van onze 3 HALEN - 2 BETALEN actie.