SEB MAN

Ontdek de nieuwe stylings- & verzorgingslijn EXCLUSIEF voor heren bij Change.

NIEUW BIJ CHANGE!

 

SEB MAN by Sebastian Professional introduceert een nieuw assortiment met haircare-, styling- en groomingproducten, voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen. Zodat mannen altijd zichzelf kunnen zijn, ongecompliceerd en onbezorgd.

 

Ontdek ook onze SEB MAN services voor mannen (KLIK HIER)


THE GENT | AFTER-SHAVE BALM

Hydraterende en verzachtende aftershave balm. Voor een gehydrateerde huid na een gladde scheerbeurt. Een hydraterende lotion die de geïrriteerde huid na het scheren direct verlichting biedt. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE GROOM | HAIR AND BEARD OIL

Grooming oil voor een glad, gedefinieerd en glanzend resultaat. Onze exclusieve mix bevat druivenpitten-, jojoba-, amandel- en arganolie voor definitie en glans.

 

THE FIXER | HIGH HOLD HAIRSPRAY

Herwerkbare hairspray met sterke hold. Tot wel 24 uur bescherming tegen vocht. Ideale fixatie voor elke stijl. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE SMOOTHER | RINSE-OUT CONDITIONER

Conditioner. Hydrateert het haar en maakt het handelbaar. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE PROTECTOR | SHAVING CREAM

Verzacht baardharen voor een glad en zacht scheerresultaat. Helpt de huid beschermen tegen wondjes en sneetjes. Voor alle huidtypes. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE PLAYER | MEDIUM HOLD GEL

Geeft controle. Gemakkelijk door het haar te verdelen. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE HERO | RE-WORKABLE GEL

Veelzijdige liquid gel, herwerkbaar de hele dag door. Zorgt voor een gladde finish, sterke hold en glans. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE DANDY | LIGHT HOLD POMADE

Voor een glanzende, gepolijste finish. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE SCULPTOR | MATTE CLAY

Minerale klei met een matte finish. Langdurige hold en textuur. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE MULTI-TASKER | 3 IN 1 HAIR BEARD AND BODY WASH

Deze multi-tasking wash is voor het reinigen van haar, baard en lichaam. Geschikt voor alle haartypes. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 

THE PURIST | ANTI-DANDRUFF / PURIFYING SHAMPOO

Reinigt en verfrist het haar en de hoofdhuid. Reinigt en zuivert het haar zorgvuldig met huidvriendelijke pH.

 

THE COOLER | REFRESHING TONIC

Leave-in tonic stimuleert de hoofdhuid en zorgt voor een verkoelend effect. Het haar krijgt definitie en voelt dikker aan. Ideaal om het haar voor te bereiden op het stylen. Met guarana-extract en de verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

 


Meer informatie vind je natuurlijk in een van onze salons.

 

Op alle verzorgings- en stylingsproducten in onze kapsalons geldt : 1 product ALTIJD 10% korting of profiteer van onze 3 HALEN - 2 BETALEN actie.