INSTAVINTAGE

Dit zijn de trends voor dit voorjaar!

 

#INSTAVINTAGE by Wella Hair

 

Het kleurenpallet wordt steeds vaker beïnvloed door hun afwerking en filter op instagram. Dusty en vintage filters zien we steeds vaker terug. Kleuren worden verfijnder en subtieler, maar behouden hun karakter; blonde, rode en bruine tinten krijgen een zachte en lichte uitstraling met een poederachtige filter.

 

LEATHER RED

Net als ouder hoogwaardig leer verandert deze kleur naadloos van intensiteit.
Een spel tussen zacht koper tot een geïntensiveerd rood wordt het belangrijkste van een levendige kleur met een premium afwerking.

 

SATIN BLONDE

Een blonde nuance met een satijn zachte uitstraling, gecreëerd met behulp va reflecterende licht accenten op natuurlijk blond haar.
Het nieuwe blond is verzacht met een zachte afwerking. Het geheim van het transformeren van een klassieke blonde tint in deze kleurrichting, is het gebruik van de combinatiekleuren in de Wella-portfolio, met een warme/koele nuance die de helderheid onmiddellijk reduceert om deze satijn zachte eindlook te creëren.

 

VINTAGE WOOD BRUNETTE

Donkerbruine kleuren van diep subtiel mahonie tot lichte amberkleurige nuances creëren een licht contrast en zorgen voor een premium vintage uitstraling. Om een zacht verloop te creëren als eindresultaat streef je naar gebruik van maximaal 3 kleurhoogtes verschil.

 

 


Wil jij ook een TRENDY #INSTAVINTAGE dit voorjaar? Loop dan eens binnen in een van onze salons.