OLAPLEX

Het product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren!

NIEUW BIJ CHANGE | Olaplex

 

Olaplex is een uitvinding van twee heel deskundige scheikundigen: Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Zij ontdekten een chemische verbinding die slechts uit één ingrediënt bestaat en geen siliconen of olie bevat. Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de zwavelbruggen in het haar gebroken.  Olaplex herstelt die kapotte verbindingen in het haar en is daarmee dé oplossing om beschadigd, droog en futloos haar weer in topconditie te brengen. Olaplex producten zijn ook ideaal om gespleten haarpunten te voorkomen, je haar langer te laten groeien of extra glans te krijgen. Olaplex maakt het haar sterker dan ooit tevoren! Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

 

Olaplex heeft 7 producten die samen een complete behandeling vormen. Stap 1 en 2 vinden plaats in de salon. De andere producten van Olaplex vormen een thuisbehandeling waarmee eenvoudig futloos en beschadigd haar behandeld kan worden.

 

- Olaplex nr 1 en 2: De eerste 2 stappen zijn intensieve behandelingen om de haarstructuur te verbeteren en je haar te herstellen. Olaplex no1 en no2 zijn salonbehandelingen die ook worden aangeboden bij de John Beerens Haarstudio.

 

- Olaplex nr 3: Deze Hairperfector van Olaplex is een treatment die beschadigd haar weer herstelt! Olaplex 3 zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Daarnaast is Olaplex no3 ook het perfecte product om gespleten haarpuntjes tegen te gaan. Dit Olaplex Haarmasker geeft je haar een echte boost en maakt het heerlijk zacht.

 

- Olaplex nr 4: Bond Maintenance Shampoo is een reinigende en hydraterende shampoo zonder sulfaten die het haar extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert.Olaplex 4 geeft het haar iedere wasbeurt weer een intense glans.

 

- Olaplex nr 5: Bond Maintenance Conditioner is een hydraterende conditioner voor chemisch behandeld haar. Olaplex 5 herstelt, hydrateert en voorkomt pluizig haar zonder het haar te verzwaren. Daarnaast worden gespleten haarpunten voorkomen.

 

- Olaplex nr 6: Deze Bond Smoother Styling Crème van Olaplex is een leave-in haarcrème die het haar herstelt en verzacht. Daarnaast zorgt de Olaplex crème dat de droogtijd na het wassen wordt versneld. Olaplex 6 elimineert daarnaast pluizend haar en ongewenste plukjes.

 

- Olaplex nr 7: Dit is een haarolie die pluizig haar tegengaat en je haar herstelt zonder het te verzwaren. Olaplex 7 zorgt voor het behoud van glans, zachtheid, kleur en levendigheid van je haar. De Olaplex olie is tevens een hittebescherming.

 

Wilt u graag meer informatie over de OLAPLEX behandelingen en producten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze salons.