Imke wint Silver Award | NTVA

Imke te Baerts wint prestigieuze SILVER AWARD tijdens WELLA TrendVision.

Afgelopen zondag was de prestigieuze prijsuitreiking van "de" kappersprijs van Nederland, namelijk de NTVA oftewel National TrendVision Awards. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door Wella Professionals. Tijdens deze competitie kunnen getalenteerde haarstylisten hun vaardigheden meten met de beste stylisten en kleurspecialisten van nu en hun visie op de Wella trends tot leven brengen. Imke uit salon Venlo en Kim uit salon Venray hebben zich al eerder weten te plaatsen voor een plaats in de finale van afgelopen zondag. Trots mogen wij vermelden dat Imke in de categorie COLOR VISION de SILVER AWARD heeft ontvangen. Imke streed eerder dit jaar al mee in de finale van de Coiffure Awards en de internationale AIPP Presse Coiffure wedstrijd.

 

De jaarlijkse TrendVision Awards erkent de nieuwe generatie, getalenteerde haarstylisten en het meesterlijke kleurwerk in de branche door een spectaculair podium te bieden om creativiteit aan te moedigen en talent tentoon te stellen.  

 

Het traject naar de finale van TrendVision is niet makkelijk. Het vergt veel vakmanschap van de deelnemers. Het begint met het insturen van voor en na foto’s van de persoonlijk creatie van de deelnemende stylisten.  De deelnemer worden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid. Daarnaast moesten zij een uitgebreide vragenlijst invullen waarin zij hun werk duidelijk motiveerden, inclusief uitleg over de gebruikte producten, materialen en technieken. Het eindresultaat werd getoond in een indrukwekkende, veelzijdige show, afgelopen zondag in de Kromhouthal in Amsterdam, waarin de laatste mode- en kleurtrends werden vertaald naar de meest uiteenlopende haarcreaties.