Brons voor Imke te Baerts

Wederom een mooie prijs voor team Change tijdens Wella TrendVision awards.

#CotyLivfe #NTVABNL

 

In afsluiting van de Amsterdam Fashion Week vond afgelopen maandag, 10 september, de landelijke finale plaats van de Wella Professionals TrendVision Award 2018 tijdens het CotyLivfe evenement op het Musemplein te Amsterdam. Maar liefst 19 finalisten uit Nederland en 5 finalisten uit België streden mee voor een Award in de categorie ColorVision of Creative Vision. De jury riep Imke te Baerts met assistente Esther Peters en model Maud van Change Venlo uit tot de BRONZE award winnaar in de categorie CreativeVision. 


Quote van Imke: “YES! I did it again! Wat ben ik mega trots op deze prestatie. Het was wederom een intensief traject, maar ik ben blij en dankbaar dat ik deze kans weer heb gekregen. Mede door de opleidingen die ik heb mogen volgen namens Change en de interne begeleiding van mijn collega kappers ben ik weer met een mooie award naar huis gegaan.”

 

In totaal werden er zes awards uitgereikt, verdeeld over twee categorieën: ColorVision (Gold, Silver, Bronze) en CreativeVision (Gold, Silver, Bronze). De inzending van de finalisten kreeg als leidraad de Wella Professionals lente/zomer’18 of herfst/winter’18 trends.

De finalisten werden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid. Daarnaast moesten de finalisten hun presentatie skills tonen door zichzelf te presenteren aan de jury en hun inzending toe te lichten. 

 

De avond werd gepresenteerd door Sjaco van Oostrom – Country Leader Netherlands & Education Director Benelux en presentatrice bij RTL4 Iris Rulkens.

 

Van Oostrom: “Het kappersvak bestaat niet meer alleen uit knippen en kleuren. Tegenwoordig moet je als goede kapper alle technieken op zowel knip- als kleurgebied tot in de puntjes beheersen. Je moet jezelf blijven ontwikkelen. Educatie is key in ons vak. Ook styling en make up speelt een grote rol als je op het hoogste niveau wilt mee draaien. Met TrendVision bieden wij getalenteerde en gepassioneerde kappers een podium om hun kwaliteiten aan het grote publiek te tonen en daarmee een stap te maken in hun carrière.”  “Eigenlijk zijn alle deelnemers winnaars. De ervaring, motivatie en het enthousiasme van deze deelnemers is aanstekelijk voor het team waarmee zij werken en de bezoekers van de salon. Wat ik aan feedback terug krijg is: wanneer start de NTVA volgend jaar? Daar doen wij het voor als beauty company.”

 

Dat je als finalist niet zomaar wint bewijst wel het jurypanel dat bestaat uit professionals uit de haarindustrie en beautywereld:
Ayt Celik – Creative Director @ Hair 4U Zaandam
Esther Starrenburg – Trainer, Coach and owner Tendenz Kappers, Honselersdijk
Ellen Plomp – Hair Artist – Owner Avanti Kappers, Poeldijk
Renate van Laerhoven – Owner Heads Acadamy & Barberschool Amsterdam
Maaike van der Westen – Editor in Chief Estetica NL
Marit Heemskerk – Founder wiewathaar.nl en editor Tophair
Hans Beers – Hair Artist & Owner Hans Beers Hair Stage
Anouk Oudkerk Pool – Editor & Coordinator Coiffure Media
Jacha Rootlieb – Editor StyleVision en Beautyweb
Dennis & Danielle Kil –– Creative director, Editor in Chief and Publishers Tribu-te NL
Patrick Verhoef – Hair Artist & Owner Bij Patrick Terborg
Ell Essers – Hair Artist & Owner Lak Haar Kunst Maastricht
Monique Lindeboom – Journalist & Founder Beautyjournaal.nl