Jouw kleur

Je haarkleur maakt je persoonlijkheid compleet. Kleuren hebben een speciale aantrekkingskracht en geven uitstraling aan je leven. Dit is in het bijzonder het geval voor de haarkleur. Wanneer je zin hebt om van look te veranderen is het een goede optie om je haarkleur op te fleuren.


Bij Change werken wij onder andere met de nieuwe CONTOUR COLOR collectie van Wella Professionals. Deze zorgt voor meer textuur, meer diepte en meer beweging in uw haar. 

Een haarkleur die bij je past

 

Terwijl er heel wat keuzes mogelijk zijn, zullen toch niet alle kleuren bij jouw type passen. Er is een makkelijke manier om dit te weten te komen. Change wil je helpen om je beste eigenschappen uit te spelen met kleur.

Wella professionals heeft zich voor dit seizoen laten beïnvloeden door de huidige hippe make-uptrend contouring. De trend, CONTOURING, wordt nu doorgevoerd in de nieuwe kleurtechnieken voor uw haar. Door het gebruik van verschillende kleurmelanges en lagen in uw kapsel creëren wij optische illusies die complimentair zijn aan uw uiterlijk. Bij "contouring" gaat het om de plaatsing van de haarkleur en het gebruik van de meest expressieve nuances om uw persoonlijkheid nog beter naar voren te laten komen. De nieuwe contoure color collectie van Wella Professionals verenigt cut, kleur en styling als nooit tevoren.

 


ZEG JA TEGEN KLEUR EN ZEG NEE TEGEN BESCHADIGING!

 

Bij de salons van Change werken wij onder andere met de baanbrekende innovatie van WELLA Professionals, namelijk WellaPlex. Deze innovatie herstelt de schadelijke effecten van verhelderende en oxidatieve kleurproducten. Jouw haar blijft gezond, veerkrachtig en handelbaar.

 

Meer info? KLIK HIER


 

Welk type ben jij?

 

Een algemeen kleurbeeld kunnen we vaak combineren door jouw persoonlijkheid te mixen een van de seizoenen.
Ben jij een lente-, zomer-, herfst- of wintertype? Het antwoord hangt niet alleen af van je etnische afkomst of je huidskleur. Je kleurtype kennen is zeker nuttig. Niemand wil er immers bleek of ouder uitzien als gevolg van een gênante keuze van haarkleur. De volgende kleurtype omschrijvingen helpen je om de kleuren en kleurschakeringen te ontdekken die niet alleen je kapsel maar ook je gezicht verbeteren.

Kijk hier voor de kleuren bij jouw type passen:
Lentetype
Zomertype
Herfsttype
Wintertype