Zonnebank

Snel een zomers kleurtje verkrijgen of je zomerkleur vasthouden? Dat kan bij Change. Bij ons kun je terecht voor bijvoorbeeld een zonnebank. Heb je twijfels over de kwaliteit van een zonnebank? Dat is niet nodig, doordat wij gebruik maken van een Ergoline zonnebank, verzekeren wij jou dat je een gezonde zomerse teint krijgt op een verantwoorde wijze.

 

Verantwoord zonnen

 

Snel en verantwoord zonnen, dit staat centraal bij Change. Een bezoekje aan de zonnebank duurt bij ons gemiddeld maar twintig minuten. Daarnaast biedt de zonnecosmetica van Australian Gold, waarvan wij gebruik maken, jou een egalere en diepere teint dan andere merken waardoor jouw zonnesessie vele malen effectiever is. Bovendien verzorgen en voeden de zonnecosmetica de huid en worden fijne lijntjes en rimpels tegengegaan. Voor een zonnebank kun je terecht in onze vestiging in Panningen.

 

Ergoline

 

Bij Change maken we gebruik van de EXCELLENCE 900 IQ zonnebank van het merk Ergoline. Dit is met afstand het meest geliefde merk van de wereld wanneer het gaat om een zonnebank. Het bedrijf past innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekend comfort, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning toe om de perfecte zonnebank te maken. Dit draagt bij aan het feit dat Ergoline al meer dan 30 jaar de nummer 1 is.

De excellende 900 IQ serie is onder andere voorzien van:
- comfort cooling
- gescheiden regeling voor koeling gezicht en lichaam
- audi/MP3 aansluiting
- climatronic 

 

Prijs

 

20 minuten verantwoord zonnen  €   11,00
Rittenkaart (dan ontvang je ruim 3 x cadeau)  € 99,00 *

* indien u gebruik wilt maken van de rittenkaart, dan dient u dit bedrag in een keer vooraf te voldoen.

 

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen