Permanente make-up

Wil jij er op elk moment van de dag verzorgd uitzien of heb je weinig tijd heeft om jezelf op te maken, dan is permanente make up de oplossing voor jou. De permanente make up ziet er perfect uit onder alle omstandigheden. Zelfs tijdens het sporten, zwemmen of tijdens een bezoekje aan de sauna zal jouw permanente make up altijd op z'n plaats zitten en niet uitlopen. 

Voor iedereen

 

Tijdsbesparing of een allergie voor gewone make-up, dit zijn allemaal redenen om te kiezen voor permanente make-up. De permanente make up kan worden toegepast om bijvoorbeeld wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren. Het fijne van permanente make up is dat deze gemiddeld drie tot vijf jaar op de huid blijft zitten. Permanente make up is niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen kiezen voor permanente make-up om bijvoorbeeld littekens te camoufleren.

  

Kosten permanente make up

 

De specialist bij wie je terecht kunt bij Change is Monique Hagens. Monique, van Monique's Beauty Design, weet bij iedereen prachtige permanente make up aan te brengen door haar deskundigheid en haar passie. Monique is zeer regelmatig op onze locatie, voor een afspraak en de permanente make up kosten adviseren wij je om rechtstreeks een afspraak te maken met Monique.
 

KLIK HIER VOOR DE TARIEVENLIJST
KLIK HIER VOOR CONTACTINFORMATIE


NIEUW!!!

Ben je ontevreden over PMU of tatoeages? Neem dan vrijblijvend contact op met Monique voor pigment-off behandeling.


Wilt u graag weten wanneer Monique aanwezig is in de Change Building in Panningen? KLIK DAN HIER

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen