Permanente Make Up | Moniques Beauty Design

Tijdsbesparing of een allergie voor gewone make-up, dit zijn allemaal redenen om te kiezen voor permanente make-up. De permanente make up kan worden toegepast om bijvoorbeeld wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren. Het fijne van permanente make up is dat deze gemiddeld drie tot vijf jaar op de huid blijft zitten. Permanente make up is niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen kiezen voor permanente make-up om bijvoorbeeld littekens te camoufleren.

 

 

Wil jij er op elk moment van de dag verzorgd uitzien of heb je weinig tijd heeft om jezelf op te maken, dan is permanente make up de oplossing voor jou. De permanente make up ziet er perfect uit onder alle omstandigheden. Zelfs tijdens het sporten, zwemmen of tijdens een bezoekje aan de sauna zal jouw permanente make up altijd op z'n plaats zitten en niet uitlopen. 

 

Onze beauty expert Monique Hagens is op de volgende data aanwezig in de Change Building in Panningen. Wij adviseren u om rechtstreeks bij Monique een afspraak in te plannen. Voor meer informatie KLIK HIER.

 

   
WOENSDAG 27 MAART 2019
WOENSDAG 24 APRIL 2019
WOENSDAG 29 MEI 2019
WOENSDAG 26 JUNI 2019

 

Contactgegevens Monique Hagens
TEL : 06-30008021
EMAIL : info@moniquesbeautydesign.nl

 

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen