Change kapsalon actie

Iedere maand nieuwe acties op producten en behandelingen in onze kapsalons.

FEESTELIJK HAAR & MAKE-UP

 

Heb je binnenkort een feestje of wil jij graag stralen tijdens jouw schoolgala? Maak dan nu een afspraak in een van de salons van Change.

 

SCHOOLGALA | HAAR & MAKE-UP   van € 66,50  voor € 44,50 *
PROEF KAPSEL & MAKE-UP  van € 66,50  voor € 44,50 *
FEESTELIJK HALF LANG HAAR    € 25,50
FEESTELIJK LANG HAAR    € 41,50
FEESTELIJKE MAKE-UP    € 25,00

* Actie tarief is geldig tot en met 23 jaar.

TIP : Haren enkele dagen van tevoren wassen i.v.m. een mooier en steviger resultaat. Opsteken van haar is inclusief product gebruik en schuifspeldjes. Exclusief wassen, knippen en föhnen.


PRODUCT ACTIE | Vast in prijs verlaagd

 

Profiteer nu van onze vaste lage prijzen op de stylingsproducten van Sebastian, WELLA EIMI, Nioxin en de Sp en SPmen producten.

1 artikel : 15% korting
2 artikelen : 20% korting
3 artikelen : 25% korting.


SYSTEM PROFESSIONAL TRAVELSIZE ACTIE

Ga je binnenkort op reis? Maak dan gebruik van onze aanbieding op de MINI producten van System Professional. Tot en met 31 juli ontvang je het 3e product gratis (goedkoopste artikel). En zolang de voorraad strekt krijg je er een gratis pouch bij cadeau.


SYSTEM PROFESSIONAL ACTIE

Ben jij ook al zo gewend aan jouw persoonlijke EnergyCode en geniet je onder de douche van de heerlijke geur van de frisse shampoo? Profiteer dan tot en met 31 juli van onze actie op de producten van System Professional. Bij aanschaf van 2 producten krijg je een heerlijke set HOME PERFUME STICKS cadeau.