Agenda

In onze salons bent u altijd van harte welkom voor een uitgebreid hair & beauty programma.
Wij organiseren regelmatig workshops, themadagen en events om u te kunnen voorzien van het ultieme well-being gevoel.

 

Klik op het gewenste programma of thema voor meer informatie en beschikbare data.

Balmain Hair Actie

Wil jij ook graag voller of langer haar? Kom dan naar onze BALMAIN HAIR DAYS op 8-9-10 november en ontvang € 106,00 korting.

Lees meer

BABOR Workshop

Wil jij graag meer weten over de uitgebreide productlijn van BABOR? Kom dan naar een van mijn workshops bij Change Venlo.

 

Op donderdag 18 oktober organiseer ik 3 workshops over de productlijnen HSR, SeaCreation en Reversive. Meld je dus snel aan!

 

Groetjes Lieke

Lees meer

BABOR Make-Up Workshop

Ben jij al klaar voor de feestdagen? Op donderdag 6 december organiseer ik 3 "Party Make-Up" workshops met de AGE-ID make-up producten van BABOR. 

 

Schrijf snel in, want VOL=VOL!

 

Groetjes Lieke

 

 

Lees meer

Monique Hagens PMU

Tijdsbesparing of een allergie voor gewone make-up, dit zijn allemaal redenen om te kiezen voor permanente make-up. De permanente make up kan worden toegepast om bijvoorbeeld wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren. Het fijne van permanente make up is dat deze gemiddeld drie tot vijf jaar op de huid blijft zitten. Permanente make up is niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen kiezen voor permanente make-up om bijvoorbeeld littekens te camoufleren.

 

 

Lees meer

Laser behandelingen

Wil je graag af van overtollige haargroei? Dit zonder ontharingsmethoden zoals scheren en epileren? Ook dit kan bij ons. Wij werken hiervoor samen met de professionals van 
La Beauté Nouvelle. Zij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van laserontharing. 
Ze zijn zeer regelmatig bij ons op locatie en bieden de meest comfortabele en effectieve behandeling. Ook voor het resultaat-gericht behandelen van schimmelnagels kun je bij ons terecht. 

 

Lees meer

Hippe meiden dag

OPROEP!!! Aan alle fashionista's... Iedere woensdag in de oneven weken organiseren wij bij Change Panningen een heuse HIPPE Meiden DAG. Kijk jij ook graag naar de kapsels van de sterren op instagram, facebook of YouTube? Bij Change helpen wij jou graag om deze look bij jou toe te passen.

 

Uiteraard gaat iedereen naar huis met een leuke goodiebag.

Lees meer